Kukkaruukku Soleggiato

30,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa ihastumaan ForrestDecorin upeaan ja eleganttiin Kukkaruukku Soleggiattoon, joka on kuin taideteos sinänsä. Kukkaruukku on ihastuttava lisä kotiin tai puutarhaan, ja se tuo luontoon ja viherkasveihin liittyvän ilmeen mihin tahansa sisustukseen.


Kukkaruukun ulkomitat ovat 13x13x13 cm, mikä tekee siitä kompaktin koon ansiosta helpon sijoittaa mihin tahansa kotona. Voit sijoittaa sen hyllylle, pöydälle tai vaikka ikkunalaudalle. ForrestDecorin Kukkaruukku Soleggiato tuo kauniin luontoelementin suoraan kotiisi.


Soleggiato-kukkaruukku on valmistettu ammattitaidolla ja huolellisesti valituista materiaaleista, joten voit luottaa sen pitkäkestoiseen laatuun ja kestävyyteen. Sen yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu sopii monenlaisiin sisustustyyleihin, minkä ansiosta se on täydellinen valinta viihtyisään kotiin. Laita lempikasvisi tähän ruukkuun ja anna sen kukoistaa!


Kukkaruukku Soleggiato on myös loistava lahjaidea. Se ilahduttaa varmasti jokaista kasvien ystävää!


Osta ForrestDecorin Kukkaruukku Soleggiato ja tuo ripaus luontoa sisustukseesi. Tämä kukkaruukku on varmasti ilo silmälle, missä ikinä sen päätätkin sijoittaa!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Ulkomitat 13x13x13 cm
Väri ei ole määritetty
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Soleggiato
Arviosi