Kukkaruukku Stilovita

35,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Kukkaruukku Stilovita tuo modernin kosketuksen kaupungin asuntoihin ja terasseille kaikkialla. Valmistettu erittäin kestävästä, mutta samalla kevyestä materiaalista, tämä kukkaruukku päivittää sisustusesi uudella ja innovatiivisella tavalla.


Mitat 12x19,5x12 cm varmistavat, että Stilovita kukkaruukku sopii useimpiin tiloihin. Sen pieni koko ei vaadi paljon tilaa, mutta antaa tarpeeksi tilaa kasveille kasvaa ja kukoistaa. Se on täydellinen näyteikkuna suosikkikasveillesi ja kukillesi, olivatpa ne sitten todellisia tai tekokukkia.


Tämä kukkaruukku on valmistanut ForrestDecor, tunnettujen käsintehtyjen sisustustuotteiden valmistaja. Heidän taitavat käsityöntekijänsä varmistavat, että jokainen tuote on yksityiskohtainen, yksilöllinen ja korkealaatuinen. Stilovita kukkaruukku on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan, ja nyt se on saatavana myös meiltä!


Emme voi mennä ohi mainitsematta, kuinka helppo tätä kukkaruukkua on käsitellä. Keveytensä ansiosta sitä on helppo siirtää paikasta toiseen, ja sen yksinkertainen muotoilu tekee siitä helpon puhdistaa.


Oli sisustustyylisi mikä tahansa, Stilovita kukkaruukku on varma valinta lisätä kodin viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä. Se on ajaton ja monipuolinen valinta, joka kestää aikaa ja trendejä.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Ulkomitat 12x19,5x12 cm
Väri ei ole määritetty
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukkaruukku Stilovita
Arviosi