Laatikosto Analia

SKU
GZ8310
-45%
Alkaen 76,00 € Normaali hinta 137,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Laatikosto Analia

Laatikosto Analia on klassinen ja tyylikäs säilytysratkaisu kodin eri tiloihin. Laatikosto on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta kalustelevystä, joka on helppo pitää puhtaana. Laatikosto on 100 cm leveä, 30 cm syvä ja 82 cm korkea, joten se mahtuu hyvin myös pienempiin tiloihin. Laatikosto koostuu neljästä tilavasta laatikosta, joissa on kauniit metallivetimet. Laatikot liukuvat sujuvasti metallikiskoilla.


Laatikosto Analia sopii monenlaiseen sisustukseen sen neutraalin värin ja klassisen muotoilun ansiosta. Voit sijoittaa laatikoston esimerkiksi eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen ja säilyttää siinä vaatteita, asusteita, lehtiä tai muita tavaroita. Laatikoston päälle voit asettaa koriste-esineitä, kukkia tai valokuvia luomaan kodikasta tunnelmaa.


Laatikosto Analia toimitetaan osina paketissa, ja se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Tuotteella on 12 kuukauden runkotakuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Laatikosto Analia on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä kalusteistaan.


Tilaa nyt laatikosto Analia ja tuo kotiisi lisää säilytystilaa ja tyyliä!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli klassinen
Materiaali kalustelevy
Ulkomitat 100x30x82cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Laatikosto Analia
Arviosi