Laatikosto Gia

-40%
Alkaen 66,00 € Regular Price 110,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Laatikosto Gia

Haluatko lisätä kotiisi klassista tyyliä ja säilytystilaa? Laatikosto Gia on loistava valinta sinulle. Tämä laatikosto on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta mdf-materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana. Laatikosto on myös kaunis sisustuselementti, jossa on elegantit yksityiskohdat ja viimeistely.


Laatikosto Gia sopii moneen tilaan ja tarkoitukseen. Voit käyttää sitä esimerkiksi eteisessä, olohuoneessa, makuuhuoneessa tai työhuoneessa. Laatikostossa on neljä tilavaa laatikkoa, joissa voit säilyttää esimerkiksi vaatteita, papereita, leluja tai muita tavaroita. Laatikot liukuvat helposti ja niissä on metalliset vetimet.


Laatikosto Gia toimitetaan osina ja se on koottava itse. Pakkauksessa on mukana selkeät ohjeet ja tarvittavat työkalut. Kokoamiseen menee noin 30 minuuttia. Laatikoston ulkomitat ovat 80x30x81.2 cm, joten se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan.


Laatikosto Gia on valmistettu ForrestDecor-nimisellä yrityksellä, joka on tunnettu korkealaatuisista ja tyylikkäistä huonekaluistaan. Laatikostolla on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja toimivuudesta.


Tilaa nyt laatikosto Gia ja nauti sen tuomasta käytännöllisyydestä ja kauneudesta!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli klassinen
Materiaali mdf
Ulkomitat 80x30x81.2 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Laatikosto Gia
Arviosi