LED-valo ulkokäyttöön Sorrento

100,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

ForrestDecorin valmistama Sorrento LED-valo ulkokäyttöön tuo eleganssia ja toiminnallisuutta ulkotiloihisi. Valon värinsä ansiosta, joka on upea neutraali valkoinen, se sulautuu saumattomasti mihin tahansa ulkotilaan, ja heijastaa pehmeää ja viihtyisää valoa kaikkialle.


Tämä korkealaatuinen ulkovalaisin on valmistettu yksityiskohtiin kiinnittäen ForrestDecor-tiimin toimesta. Sitä voidaan käyttää moninaisiin tarkoituksiin, kuten terassivalaistukseen, puutarhapolkujen valaistukseen tai vaikkapa pihapuun korostamiseen.


Sorrento-LED-valo on suunniteltu kestämään ulkokäytön vaatimat olosuhteet. Joten voit olla varma, että se kestää sään kuin sään, ja tuo lisävaloa ja tyylikkyyttä ulkotilaasi pitkään. Tuote toimitetaan asiakkaille täysin koottuna, mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen.


Kaikki ForrestDecorin tuotteet tulevat 12 kuukauden takuun kanssa, joten voit olla varma että olet tehnyt laadukkaan ostoksen. Tässä LED-valossa yhdistyvät hienostunut muotoilu, vankka rakenne ja huoltovapaa käyttöikä - tehden siitä loistavan lisän mihin tahansa ulkotilaan.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Tarkoitettu ulkokäyttöön
Väri valkoinen
Valaisinpistotulppa ei sisälly hintaan
Valmistaja ForrestDecor
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LED-valo ulkokäyttöön Sorrento
Arviosi