Leikkikehä Giselle monivärinen

SKU
ETLY9808
-50%
Tarjoushinta 396,00 € Normaali hinta 792,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Leikkikehä Giselle
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 396,00 €

Tervetuloa tutustumaan ForrestDecor valmistamaan loistavaan Leikkikehä Giselleen! Tämä tuote on suunniteltu erityisesti sisäkäyttöön, ja sen avulla lapset voivat leikkiä turvallisesti omassa kehässään.


Leikkikehä Giselle on valmistettu muovista, joten se on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Erityisen hyvä tässä tuotteessa on sen monivärinen värimaailma, joka houkuttelee lapsia leikkimään ja kehittämään motoriikkaansa.


Tuotteen koko on 180x200cm, joten se tarjoaa riittävästi tilaa lapsesi leikeille. Se on suunniteltu antamaan pienille leikkijöille mahdollisuus tutkia maailmaa turvallisessa ympäristössä.


Toimitamme tuotteen purkamattomana, mutta sen kokoaminen on yksinkertaista. Näin voit varmistaa, että leikkikehä on koko ajan vakaa ja turvallinen käyttää.


Leikkikehä Gisellelle annetaan 6 kuukauden runkotakuu. Voit siis luottaa sen kestävyyteen ja laatuun. ForrestDecor on tunnettu laadukkaista leikkikehistään, joten ostamalla tämän tuotteen, saat parasta laatua lapsesi turvallisuuden takaamiseksi.


Valitse Leikkikehä Giselle, kun haluat lapsillesi turvallisen ja hauskasti suunnitellun leikkikehän!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali muovi
Väri monivärinen
Mitat 180x200cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 6kk runkotakuu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leikkikehä Giselle monivärinen
Arviosi