Lintuhäkki Sparrow sininen metalli

Alkaen 16,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Lintuhäkki Sparrow

Lintuhäkki Sparrow on ihanteellinen valinta pienille ja keskisuurille linnuille, kuten kanarialinnuille, undulaateille ja neitokakaduille. Se on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta metallista, joka on maalattu kauniin siniseksi. Lintuhäkki Sparrow on saatavilla kolmessa eri koossa, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Voit valita 39x27x30cm, 48x33x32cm tai 60x40x40cm kokoisen häkin riippuen siitä, kuinka paljon tilaa haluat antaa linnullesi.


Lintuhäkki Sparrow on helppo puhdistaa ja huoltaa. Se on varustettu irrotettavalla aluslaatikolla, johon kerääntyy linnun jätökset ja ruoantähteet. Häkin etuosassa on suuri ovi, jonka kautta voit helposti päästä käsiksi linnun sisään ja ulos. Häkin mukana tulee myös kaksi muovista ruoka- ja juomakuppia sekä kaksi puista orsia, joita voit sijoittaa haluamallasi tavalla häkin sisälle.


Lintuhäkki Sparrow on suunniteltu ForrestDecor-nimisen yrityksen toimesta, joka on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä lintutarvikkeistaan. Lintuhäkki Sparrow on loistava tapa tarjota linnullesi mukava ja turvallinen koti, jossa se voi viettää aikaansa leikkien ja laulaen.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali metalli
Väri sininen
Mitat 39x27x30cm / 48x33x32cm / 60x40x40cm
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lintuhäkki Sparrow sininen metalli
Arviosi