Penkki ulkokäyttöön Havanna

370,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan tämän erityisen 'Havanna' ulkokäyttöön tarkoitetun penkin ominaisuuksiin, joka on ForrestDecor-tuotemerkin alla valmistettu. Rauhallisen ulkoiluhetken viettoon suunniteltu penkki luo tunnelmaa sekä toimii käytännöllisenä istuimena.


Penkin mitat ovat 150x85x60 cm, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti useimpiin ulkokäyttöön tarkoitettuihin tiloihin. Huolella valmistettu penkki on valmistettu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja se tuo tyylikkään lisän kotisi ulko-oviin tai puutarhaan.


Penkki toimitetaan puolittain osina, joten sen kokoaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain seurata mukana tulevia ohjeita. Tuotteen tyyli ja vankka rakenne on suunniteltu sopimaan erilaisiin asetuksiin sekä tarjoamaan mukavan paikan rentoutumiseen ulkona.


'Havanna' penkki on suunniteltu ja valmistettu huolella ForrestDecor-tuotemerkin toimesta, joten voit olla varma sen korkeasta laadusta. Lisäksi penkillä on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma investointisi turvallisuudesta.


'Havanna' ulkopankki tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta, joten saat siitä paljon iloa ja nautintoa. Tämä on erinomainen lisä kaikkien ulkokäytössä olevien kalusteiden kokoelmaan. Tutustu ja ihastu!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Mitat 150x85x60 cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen puolittain osina
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Penkki ulkokäyttöön Havanna
Arviosi