Pentuaitaus Axis valkoinen metalli,ABS

SKU
PUP6388
Alkaen 63,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Pentuaitaus Axis

Pentuaitaus Axis on ihanteellinen ratkaisu pentujen ja pienten koirien turvalliseen ja mukavaan oleskeluun. Pentuaitaus on valmistettu kestävästä metallista ja ABS-muovista, ja se on helppo koota ilman työkaluja. Pentuaitaus on saatavana kolmessa eri koossa, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Pentuaitaus on valkoinen, joten se sopii hyvin sisustukseen.


Pentuaitaus Axis on varustettu kahdella ovella, jotka voidaan avata ja sulkea lukittavilla salvoilla. Näin voit päästää pentusi ulos ja sisään helposti ja turvallisesti. Pentuaitauksen pohjassa on liukumaton kumi, joka suojaa lattiaa naarmuilta ja pitää aitauksen paikoillaan. Pentuaitauksen sisällä on tilaa leluille, peitoille ja vesikupille, jotta pentusi voi nauttia olostaan.


Pentuaitaus Axis on laadukas tuote, joka on valmistettu ForrestDecor-yrityksessä. ForrestDecor on tunnettu koiratarvikkeiden valmistaja, joka panostaa tuotteidensa turvallisuuteen, kestävyyteen ja muotoiluun. Pentuaitaus Axis on loistava valinta sinulle, joka haluat tarjota pentullesi parasta mahdollista hoitoa.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali metalli, ABS
Väri valkoinen
Mitat 89x46x70cm / 131x46x70cm / 173x89x70cm
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pentuaitaus Axis valkoinen metalli,ABS
Arviosi