Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Phoebe 130x180cm

SKU
CZ2269
-44%
Alkaen 101,00 € Normaali hinta 181,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Phoebe 130x180cm

Tee ruokailuhetkistäsi tyylikkäitä ja viihtyisiä tällä upealla pöytäliina- ja tuolinpäällis-sarjalla. Sarja sisältää yhden pöytäliinan ja kuusi tuolinpäällistä, jotka on valmistettu laadukkaasta kankaasta. Pöytäliina on 130x180cm kokoinen ja sopii useimpiin ruokapöytiin. Tuolinpäälliset ovat pehmeitä ja mukavia istua, ja ne antavat tuoleillesi uuden ilmeen. Sarjan väri on neutraali ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit pestä pöytäliinan ja tuolinpäälliset koneessa 30 asteessa.


Tämä sarja on valmistettu ForrestDecor-nimiseltä yritykseltä, joka on tunnettu korkealaatuisista ja kestävistä tekstiilituotteistaan. ForrestDecor on ympäristötietoinen yritys, joka käyttää vain luonnonmukaisia ja kierrätettyjä materiaaleja. Ostaessasi tämän sarjan, tuet myös paikallista työllisyyttä ja käsityötaitoa.


Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea pöytäliina- ja tuolinpäällis-sarja nyt ja nauti sen tuomasta tunnelmasta ja mukavuudesta. Tämä sarja on loistava lahjaidea myös ystävälle tai perheenjäsenelle, joka arvostaa kaunista ja laadukasta kodintekstiiliä.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali kangas
Väri ei ole määritetty
Mitat Pöytäliina: 130x180cm
Tuolin päällinen:
Määrä Pöytäliina: x 1 kpl
Tuolin päällinen: x 6 kpl
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Phoebe 130x180cm
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista