Rahi Lachelle kangas,puu

SKU
PFS5929
-51%
Alkaen 29,00 € Normaali hinta 59,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Rahi Lachelle

Haluatko lisätä kotiisi ripauksen tyyliä ja mukavuutta? Rahi Lachelle on täydellinen valinta sinulle! Tämä kaunis ja käytännöllinen rahi on valmistettu laadukkaasta kankaasta ja puusta, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit käyttää sitä jalkarahina, istuimena tai sivupöytänä olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteisessä. Rahi Lachelle on toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kasaamisesta. Lisäksi saat 12 kuukauden runkotakuun, joka takaa rahin kestävyyden ja laadun.


Rahi Lachelle on valmistettu ForrestDecor-nimiseltä yritykseltä, joka on tunnettu korkealaatuisista ja ekologisista huonekaluistaan. ForrestDecor käyttää vain luonnonmateriaaleja ja kierrätettyjä tuotteita, ja se tukee paikallisia käsityöläisiä ja yhteisöjä. Kun ostat Rahi Lachellen, tuet samalla vastuullista ja kestävää tuotantoa.


Älä odota enää, vaan tilaa Rahi Lachelle nyt ja nauti sen tuomasta ilosta ja hyödystä kotona. Rahi Lachelle on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten omaan makuusi ja tyyliisi. Tämä rahi on varmasti huomionherättävä ja ihastuttava lisä sisustukseesi!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali kangas, puu
Ulkomitat 30x30x35cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rahi Lachelle kangas,puu
Arviosi