Sähköpöytä Gustav korkeussäädettävä työpöytä muistipaikalla 120x60cm kalustelevy,metalli kalustelevy,metalli

SKU
FOR-ES05-242R-S120-60
-54%
Alkaen 229,00 € Normaali hinta 499,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Sähköpöytä Gustav korkeussäädettävä työpöytä muistipaikalla 120x60cm

Onko sinulla vaikeuksia löytää sopiva työasento? Haluatko vaihdella välillä seisomaan ja istumaan? Sähköpöytä Gustav on ratkaisu sinulle. Tämä moderni ja tyylikäs työpöytä on korkeussäädettävä, joten voit säätää sen juuri sinulle sopivaksi. Voit myös tallentaa neljä eri korkeutta muistipaikalle, jolloin voit vaihtaa niiden välillä helposti ja nopeasti.


Sähköpöytä Gustav on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä ja metallista. Pöydän kansi on kestävä ja helppo puhdistaa. Pöydän runko on tukeva ja vakaa. Pöydän mitat ovat 120x60x71-118cm, joten se sopii hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin. Pöydän kokoaminen on helppoa, ja saat mukana selkeät ohjeet. Pöydällä on 12kk runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta.


Tilaa nyt sähköpöytä Gustav ja nauti mukavammasta ja terveellisemmästä työskentelystä. ForrestDecor on luotettava ja tunnettu kalusteiden valmistaja, joka tarjoaa sinulle laadukkaita ja edullisia tuotteita. Sähköpöytä Gustav on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan, joten älä aikaile vaan tilaa omasi nyt!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kalustelevy, metalli
Pöydän mitat 120x60x71-118cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sähköpöytä Gustav korkeussäädettävä työpöytä muistipaikalla 120x60cm kalustelevy,metalli kalustelevy,metalli
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista