Seinätaulu Frederick the Great 100x50cm

184,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Seinätaulu Frederick the Great
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 184,00 €

Tämä seinätaulu on täydellinen valinta, jos haluat tuoda kuninkaallista tunnelmaa kotiisi. Se esittää Preussin kuningasta Fredrik Suurta, joka oli yksi Euroopan merkittävimmistä valtiomiehistä ja sotapäälliköistä 1700-luvulla. Hän oli myös innokas taiteen ja filosofian ystävä, joka rakensi upean palatsin Sanssoucin Potsdamiin.


Seinätaulu on valmistettu laadukkaasta puusta, joka kestää aikaa ja käyttöä. Puun väri on neutraali, joten se sopii monenlaiseen sisustukseen. Seinätaulun mitat ovat 100x50cm, joten se on näyttävä katseenvangitsija seinälläsi. Se on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, joten älä altista sitä kosteudelle tai suoralle auringonvalolle.


Seinätaulu toimitetaan koottuna, joten sinun tarvitsee vain ripustaa se haluamaasi paikkaan. Voit yhdistää sen muihin historiallisiin tai klassisiin koriste-esineisiin luodaksesi yhtenäisen ilmeen. Tai voit antaa sen olla yksinään huoneen keskipisteenä ja kunnianosoituksena yhdelle Euroopan suurimmista hallitsijoista.


Tilaa nyt tämä upea seinätaulu ForrestDecorilta ja nauti sen kauneudesta ja laadusta. Se on loistava lahjaidea myös historiasta kiinnostuneille ystävillesi tai perheenjäsenillesi.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali puu
Väri ei ole määritetty
Mitat 100x50cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seinätaulu Frederick the Great 100x50cm
Arviosi