Spartan 3-in-1 biljardipöytä / ilmakiekko / pingis 7ft pelipöytä

SKU
MG-T012
1 299,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1 viikko
Spartan 3-in-1 biljardipöytä / ilmakiekko / pingis 7ft pelipöytä

Spartan 3-in-1 pelipöytä: biljardi, ilmakiekko ja pingis yhdessä!

Haluatko nauttia monipuolisesta ja jännittävästä pelikokemuksesta kotona tai vapaa-ajan asunnolla? Etsitkö pelipöytää, joka sopii koko perheelle ja ystäville? Jos vastasit kyllä, niin Spartan 3-in-1 pelipöytä on sinulle täydellinen valinta!

Spartan 3-in-1 pelipöytä on laadukas ja kestävä tuote, joka tarjoaa kolme suosittua peliä samassa paketissa: biljardin, ilmakiekon ja pingiksen. Voit vaihtaa peliä helposti ja nopeasti kääntämällä pöytää tai asettamalla pingiskannen päälle. Pöydän mukana tulee kaikki tarvittavat varusteet jokaiseen peliin, joten voit aloittaa pelaamisen heti.

Spartan 3-in-1 pelipöytä on 7ft kokoinen, eli se sopii hyvin tilaviin olohuoneisiin tai harrastetiloihin. Pöydän väri on tyylikäs musta, ja sen materiaali on mdf ja PVC. Pöydän mitat ovat 213x112x81cm, ja sen paino on 120kg.

Spartan 3-in-1 pelipöytä on loistava tapa viettää hauskaa aikaa perheen ja ystävien kanssa. Voit haastaa heidät eri peleissä ja kehittää taitojasi ja strategiaasi. Pöytä on myös hyvä lahjaidea pelien ystäville.

Toimitusaika Toimitusaika 1 viikko
Materiaali mdf, PVC
Väri musta
Mitat 7ft - 213x112x81cm
Määrä lisävarusteet: 1 setti 2 1/4" palloja, 2 kpl 57" keppiä, 1 kpl kolmio, 1 kpl harja, 2 kpl liituja / ilmajääkiekkopöytä pistokkeella; 2 kpl kiekkoja, 2 kpl työntimiä / pöytätennispöydän paksuus on 12 mm ja sininen PVC-laminaatti; 3 kpl palloja, 2 kpl mailo
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spartan 3-in-1 biljardipöytä / ilmakiekko / pingis 7ft pelipöytä
Arviosi