Taitettava pöytä Raiden sininen metalli

-50%
Tarjoushinta 157,00 € Normaali hinta 314,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Taitettava pöytä Raiden
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 157,00 €

Taitettava pöytä Raiden on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat modernia ja käytännöllistä designia. Tämä pöytä on valmistettu kestävästä metallista ja sen väri on raikas sininen. Pöytä on helppo taittaa kasaan ja säilyttää silloin, kun sitä ei tarvita. Voit käyttää sitä esimerkiksi ruokapöytänä, työpöytänä tai apupöytänä. Pöydän ulkomitat ovat 137x86x67.5cm ja se sopii hyvin erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin.


Taitettava pöytä Raiden on tuote, joka vaatii kokoamisen. Pakkauksen mukana tulee selkeät ohjeet ja tarvittavat työkalut. Kokoamiseen kuluu noin 30 minuuttia ja sen voi tehdä yksin tai kaverin kanssa. Pöydällä on 6kk runkotakuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Takuun ehdot löydät pakkauksesta.


Taitettava pöytä Raiden on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on tunnettu laadukkaista ja ympäristöystävällisistä huonekaluistaan. ForrestDecor käyttää vain kierrätettyjä tai uusiutuvia materiaaleja ja noudattaa korkeita eettisiä standardeja. Kun ostat taitettavan pöydän Raiden, tuet samalla vastuullista ja kestävää huonekaluteollisuutta.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali metalli
Väri sininen
Ulkomitat 137x86x67.5cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 6kk runkotakuu
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Taitettava pöytä Raiden sininen metalli
Arviosi