TOIMITUSAIKA

Pääsääntöisesti arvioitu toimitusaika on varastotuotteissa noin 1 viikko. Tuotekohtainen toimitusaika voi vaihdella ja se on aina ilmoitettu tuotesivulla. Ilmoitetut ajat ovat kuitenkin aina arvioita, emmekä voi 100% taata niiden paikkansa pitävyyttä, koska lopullinen toimitusaika määräytyy jatkuvasti elävän varastotilanteen, toimittajien toimitusrytmin ja kuljetusliikkeiden ajoaikataulujen mukaan.

Monet huonekalut ovat tehdastilauksia, eli toimitetaan sitä mukaa kun huonekalut tehtaalta valmistuvat. Täten arvioitu toimitusaika usein on 5-10 viikkoa.

* Erikoistilauksena tehtävät tuotteet 10-15 viikkoa. Kannattaa varautua tähän tilaamalla huonekalut hyvissä ajoin.

Tuotetiedoissa on ilmoitettu suuntaa antava toimitusaika. Samanaikaisesti tilatut tuotteet toimitetaan pisimmän toimitusajan mukaisesti. LuxCasa.Fi on sitoutunut toimittamaan tuotteet mainittujen toimitusaikojen puitteissa. LuxCasa.Fi ei kuitenkaan vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin LuxCasa.Fi ei ole osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista.TOIMITUSTAPA
 

NOUTOPISTE

Jos haluat noutaa pakettisi varastoltamme, ei se maksa sinulle mitään. Tee tilaus normaalisti, valitse toimitustavaksi "nouto".

* tuotteet ovat noudettavissa kun saat erillisen vahvistuksen sähköpostiisi
* huomaathan ettei kaikille tuotteille ole mahdollista valita toimitustavaksi noutoa varastosta.

MyPack PAKETTI

Pakettitoimitus MyPack-noutopisteeseen.
Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon. Katso lähin MyPack-noutopisteesi tästä.

KOTIINKULJETUS 

schenker  postnord

Toimituksissa käytämme Schenker sekä PostNordLogisticsia.

Tilaukset toimitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen. Toimitusajat arkisin klo 8-16.00.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksella, jonka toimitamme sähköpostiisi kun tavarat lähtevät kuljetukseen.

Pienet lähetykset(alle 20kg) toimitetaan suoraan asuntoon.

Isompikokoiset tavarat kuljetetaan ulko-ovelle tai pihaan asti niin lähelle kuin se normaalisti jakeluautolla on mahdollista. Ei sisällä kerrostalon kerroksiin kantamista. Asiakkaan tulee varautua vastaanottamaan lähetys kerrostalon alaovella.

 


HINNAT

Kaikki hintamme sisältävät ALV 24%.
* kun tilaat Ahvenanmaalta, valitse maasi "Äland Islands", niin saat ostokset 0% Alv:lla.MAKSUT

Checkout

Verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja Tapiolapankki.
Svea

Svea Erämaksu – Luottoraja 3000€

Kuukauden korko tilinhoitomaksu perustamiskulu
3 0% 0€ 0€
6 0% 8.90€ 19.90€
12 0% 8.90€ 29.90€
24 9.8% 8.90€ 29.90€
36 9.8% 8.90€ 29.90€

 

Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista vaihtoehdoista.

Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Tutustu Svea Ekonomin tietosuojaselosteeseen täältä

Svea

Svea Lasku - Luottoraja 3000€

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla.

Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin. Ostoluotto on kertaluottojolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

 Collector

 

Collector Lasku / Osamaksu - Luottoraja 5000€

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 4.95€ euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,9 % vuodessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksun palautus
Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta Collector voi  tehdä takaisinmaksun, tarvitsevat he yhteys- ja tilitietosi. Collector ei tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soita numeroon 09 3158 9947. Voit myös vierailla Collectorin sivuilla osoitteessa https://www.collector.fi.

 

 

Lindorff-erämaksulla tasoitusta talouteen - Luottoraja 3000€

Lindorff-erämaksu on kätevä tapa jakaa verkkokauppaostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 100 - 3 000 euroa.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Erämaksuun tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen tapahtuu ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet vahvistanut ostotapahtuman, saat kuukausittain laskun sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,95 € ja korko on 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 22,25%. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1 112,02 €.

Lindorff-laskulla maksuaikaa - Luottoraja 3000€

Lindorff-laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 100 – 3 000 euroa.

Maksaaksesi Lindorff-laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos haluat maksaa laskun sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Sen jälkeen maksat saamallasi laskulla vain erämaksusopimuksen mukaisen ensimmäisen kuukausierän. Saat laskusi mukana lisää tietoa erämaksusta.

 

Jousto

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com

 

Euroloan

Suomessa asuville, yli 20-vuotiaille.
10–2 000 € ostoksille.

 

Paypal


PayPal: Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard

 

Ennakkomaksu 10% tilauksen hinnasta

Ennakkomaksu 10% tilauksen hinnasta: maksettava ennakkomaksu on 10% tilauksen hinnasta. 90%:n loppulasku maksettava 4 päivää ennen toimitusta.

 

Rahtiennakko

Maksu Toimitettaessa: tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä kuljettajalle Kortilla tai Käteisellä ja maksun suoritettuasi saat kuitin.

Huom: Mikäli maksat käteisellä, varaathan maksua varten mielellään tasarahan.

*  vain pääkaupungin seudulla asuville!

 

 

PALAUTUSOIKEUS

1. Asiakkaalla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut tavaran.
* palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa!
* palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen on oltava kunnoltaan täysin vastaava kuin toimitettaessa.
* palautusoikeus ei koske erikoistuotteita, joiden mitat tai muut ominaisuudet poikkeavat normaaleista tuotestandardeista.

2. Tuotteeseen tutustuttaessa 14 päivän aikana, tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
3. Tuotetta palautettaessa tulee ottaa yhteys LuxCasa.Fi:in ennen tuotteen palauttamista. LuxCasa.Fi antaa toimintaohjeet ja tiedot palautusta varten.
4. LuxCasa.Fi ei vastaa palautuksesta joka on tehty ilman yhteydenottoa LuxCasa.Fi:in ja ilman palautusohjeita. Näin toimiessaan asiakas rikkoo sopimusehtoja, ja LuxCasa.Fi on oikeutettu lähettämään palautetut tuotteet takaisin kuluttajalle tämän kustannuksella sekä sopimusrikkoon vedoten hylätä palautusoikeuden.
5. Palauksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on LuxCasa.Fi:n palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakko- laskun maksukuitista.
6. Tuotteen tulee palautettassa olla pakattu käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa.
7. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 6. täyttyessä, 14pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
8. Asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvat rahtikulut jotka määräytyvät tuotteen painon, tilavuuden ja matkan pituuden mukaan. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta.
9. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan LuxCasa.Fi:lle virheettömän tuotteen myyntihinnan ja vahingoittuneen tuotteen tuotteen välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti.

* Verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä.


TAKUU


Kaikilla Luxcasa-verkkokaupassa myynnissä olevilla tuotteilla on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee tuotteesta riippuen yleisesti 6-60kk välillä. Tuotekohtaiset takuutiedot selviävät tuotetiedoista. 

* sohvat, rahit, lepotuolit ja sängyt: runkojen takuu on 2 vuotta. Runkotakuu koskee vain puurunkoa. Takuu ei koske verhoilua, pehmusteita, ompeleita, vuodemekanismia, keinumekanismia. Takuu ei korvaa normaalia suuremmasta painosta johtuvaa hajoamista. Kalusteissa ei saa seisoa tai hyppiä. Selkä- tai käsinoja ei ole tarkoitettu istumiseen. Kalusteet on säilytettävä aina normaalissa huoneenlämmössä. Takuu on henkilökohtainen. Se raukeaa, jos tuotteen omistaja vaihtuu.

Jos tuotteeseen tulee takuuaikana jokin vika, on tärkeää, että otat vialliset tuotteet pois käytöstä ja otat mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun virheen korjaamista varten.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua.

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat rikkinäisen/väärän tavaran.TILAAMINEN JA TILAUSTEN HYVÄKSYNTÄ


Kun olet tehnyt tilauksen painiketta "Vahvista tilaus" napsauttamalla ja hyväksynyt nämä Myyntiehdot, sopimus on syntynyt ja saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Varaamme kuitenkin oikeuden hylätä tilauksesi ja olla tekemättä sopimusta kanssasi. Mikäli meillä on syytä uskoa, että tilauksesi on vilpillinen tai olet muulla tavalla rikkonut voimassa olevaa lakia tilausta tehdessäsi, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksesi sen vahvistamisesta huolimatta.Nämä Myyntiehdot on päivitetty viimeksi 02.01.2018. Varaamme oikeuden muuttaa Myyntiehtoja koska tahansa (muutokset ilmoitetaan verkossa). Näihin Myyntiehtoihin tilauksesi toimittamisen jälkeen tehtyjä muutoksia ei sovelleta kyseiseen tilaukseesi.