Toimitusehdot

TOIMITUSAIKA

Pääsääntöisesti arvioitu toimitusaika on varastotuotteissa noin 1 viikko. Tuotekohtainen toimitusaika voi vaihdella ja se on aina ilmoitettu tuotesivulla. Ilmoitetut ajat ovat kuitenkin aina arvioita, emmekä voi 100% taata niiden paikkansa pitävyyttä, koska lopullinen toimitusaika määräytyy jatkuvasti elävän varastotilanteen, toimittajien toimitusrytmin ja kuljetusliikkeiden ajoaikataulujen mukaan.

Monet huonekalut ovat tehdastilauksia, eli toimitetaan sitä mukaa kun huonekalut tehtaalta valmistuvat. Täten arvioitu toimitusaika usein on 5-10 viikkoa.

* Erikoistilauksena tehtävät tuotteet 10-15 viikkoa. Kannattaa varautua tähän tilaamalla huonekalut hyvissä ajoin.

Tuotetiedoissa on ilmoitettu suuntaa antava toimitusaika. Samanaikaisesti tilatut tuotteet toimitetaan pisimmän toimitusajan mukaisesti. LuxCasa.Fi on sitoutunut toimittamaan tuotteet mainittujen toimitusaikojen puitteissa. LuxCasa.Fi ei kuitenkaan vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin LuxCasa.Fi ei ole osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista.TOIMITUSTAPA
 

NOUTOPISTE

Jos haluat noutaa pakettisi varastoltamme, ei se maksa sinulle mitään. Tee tilaus normaalisti, valitse toimitustavaksi "nouto".

* tuotteet ovat noudettavissa kun saat erillisen vahvistuksen sähköpostiisi
* huomaathan ettei kaikille tuotteille ole mahdollista valita toimitustavaksi noutoa varastosta.

MyPack PAKETTI

Pakettitoimitus MyPack-noutopisteeseen.
Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon. Katso lähin MyPack-noutopisteesi tästä.

KOTIINKULJETUS 

Toimituksissa käytämme Schenker sekä PostNordLogisticsia.

Tilaukset toimitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen. Toimitusajat arkisin klo 8-16.00.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksella, jonka toimitamme sähköpostiisi kun tavarat lähtevät kuljetukseen.

Pienet lähetykset(alle 20kg) toimitetaan suoraan asuntoon.

Isompikokoiset tavarat kuljetetaan ulko-ovelle tai pihaan asti niin lähelle kuin se normaalisti jakeluautolla on mahdollista. Ei sisällä kerrostalon kerroksiin kantamista. Asiakkaan tulee varautua vastaanottamaan lähetys kerrostalon alaovella.

 


HINNAT

Kaikki hintamme sisältävät ALV 24%.
* kun tilaat Ahvenanmaalta, valitse maasi "Äland Islands", niin saat ostokset 0% Alv:lla.MAKSUT

Svea Erämaksu – Luottoraja 3000€

Kk korko perustamiskulu
3 19.95% 5€
6 19.95% 5€
12 19.95% 5€
24 19.95% 5€
36 19.95% 5€

 

Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista vaihtoehdoista.

Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Tutustu Svea Ekonomin tietosuojaselosteeseen täältä

Svea Lasku - Luottoraja 3000€

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla.

Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin. Ostoluotto on kertaluottojolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

  

PayPal: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MastercardMaksu Toimitettaessa:
tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä kuljettajalle Kortilla tai Käteisellä ja maksun suoritettuasi saat kuitin.

Huom: Mikäli maksat käteisellä, varaathan maksua varten mielellään tasarahan.

*vain pääkaupungin seudulla asuville!

 

PALAUTUSOIKEUS


1. Asiakkaalla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut tavaran.
* palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa!
* palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen on oltava kunnoltaan täysin vastaava kuin toimitettaessa.
* palautusoikeus ei koske erikoistuotteita, joiden mitat tai muut ominaisuudet poikkeavat normaaleista tuotestandardeista.

2. Tuotteeseen tutustuttaessa 14 päivän aikana, tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
3. Tuotetta palautettaessa tulee ottaa yhteys LuxCasa.Fi:in ennen tuotteen palauttamista. LuxCasa.Fi antaa toimintaohjeet ja tiedot palautusta varten.
4. LuxCasa.Fi ei vastaa palautuksesta joka on tehty ilman yhteydenottoa LuxCasa.Fi:in ja ilman palautusohjeita. Näin toimiessaan asiakas rikkoo sopimusehtoja, ja LuxCasa.Fi on oikeutettu lähettämään palautetut tuotteet takaisin kuluttajalle tämän kustannuksella sekä sopimusrikkoon vedoten hylätä palautusoikeuden.
5. Palauksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on LuxCasa.Fi:n palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakko- laskun maksukuitista.
6. Tuotteen tulee palautettassa olla pakattu käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa.
7. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 6. täyttyessä, 14pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
8. Asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvat rahtikulut jotka määräytyvät tuotteen painon, tilavuuden ja matkan pituuden mukaan. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta.
9. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan LuxCasa.Fi:lle virheettömän tuotteen myyntihinnan ja vahingoittuneen tuotteen tuotteen välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti.

* Verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä.


TAKUU


Kaikilla Luxcasa-verkkokaupassa myynnissä olevilla tuotteilla on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee tuotteesta riippuen yleisesti 6-60kk välillä. Tuotekohtaiset takuutiedot selviävät tuotetiedoista. 

* sohvat, rahit, lepotuolit ja sängyt: runkojen takuu on 2 vuotta. Runkotakuu koskee vain puurunkoa. Takuu ei koske verhoilua, pehmusteita, ompeleita, vuodemekanismia, keinumekanismia. Takuu ei korvaa normaalia suuremmasta painosta johtuvaa hajoamista. Kalusteissa ei saa seisoa tai hyppiä. Selkä- tai käsinoja ei ole tarkoitettu istumiseen. Kalusteet on säilytettävä aina normaalissa huoneenlämmössä. Takuu on henkilökohtainen. Se raukeaa, jos tuotteen omistaja vaihtuu.

Jos tuotteeseen tulee takuuaikana jokin vika, on tärkeää, että otat vialliset tuotteet pois käytöstä ja otat mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun virheen korjaamista varten.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua.

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat rikkinäisen/väärän tavaran.TILAAMINEN JA TILAUSTEN HYVÄKSYNTÄ


Kun olet tehnyt tilauksen painiketta "Vahvista tilaus" napsauttamalla ja hyväksynyt nämä Myyntiehdot, sopimus on syntynyt ja saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Varaamme kuitenkin oikeuden hylätä tilauksesi ja olla tekemättä sopimusta kanssasi. Mikäli meillä on syytä uskoa, että tilauksesi on vilpillinen tai olet muulla tavalla rikkonut voimassa olevaa lakia tilausta tehdessäsi, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksesi sen vahvistamisesta huolimatta.Nämä Myyntiehdot on päivitetty viimeksi 01.08.2019. Varaamme oikeuden muuttaa Myyntiehtoja koska tahansa (muutokset ilmoitetaan verkossa). Näihin Myyntiehtoihin tilauksesi toimittamisen jälkeen tehtyjä muutoksia ei sovelleta kyseiseen tilaukseesi.