Tuoli ulkokäyttöön Ataraxia, 2 kpl

282,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tämä tuotesivu esittelee ainutlaatuisen Ataraxia ulkotuoli setti, johon kuuluu 2 tuolia. Nämä upeasti muotoillut ulkotuolit ovat ForrestDecor valmistajalta, joka on tunnettu laadukkaiden, kestävien ja tyylikkäiden tuotteidensa ansiosta.


Jokainen tuoli on mitoiltaan 57x82x60 cm, tarjoten mukavasti tilaa rentoutumiselle ja nauttimiselle ulkotiloissa. Vaikka nämä tuolit on suunniteltu ulkokäyttöön, ne sopivat myös sisäkäyttöön, joten voit saada tuolisettiä monikäyttöisyyttä ja joustavuutta.


Ataraxia tuolit tulevat puolittain osina, mikä tekee kokoamisprosessista nopean ja helpon. Voit asettaa tuolit haluamaasi paikkaan ja ne ovat valmiina käyttöön hetkessä.


Kaikki ForrestDecor-tuotteet, mukaan lukien tämä Ataraxia-tuolisetti, tulevat 12 kuukauden takuun kanssa. Joten voit olla varma sijoituksestasi, kun valitset Ataraxia-tuolit.


Olipa valintasi sitten terassille, parvekkeelle tai olohuoneeseen, Ataraxia-tuolisetti tarjoaa mukavuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä jokaiseen tilanteeseen. Älä missaa mahdollisuutta päivittää sisä- tai ulkotilojesi sisustusta tämän ainutlaatuisen tuotesetin avulla.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Mitat 57x82x60 cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 2
Kokoaminen puolittain osina
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tuoli ulkokäyttöön Ataraxia, 2 kpl
Arviosi