Tuoli ulkokäyttöön Dresden, 2 kpl

180,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan tyylikkääseen Dresden-tuoliin, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Tämä paketti sisältää 2 mustaa Dresden-tuolia, joiden mitat ovat 54,5x79x53 cm. Nämä tuolit ovat täydellisiä ulkotiloihin ja pihalle, luoden viihtyisän ja tyylikkään tunnelman.


Tuolit toimitetaan puoliksi koottuna, mikä helpottaa kokoamisprosessia. Valmistaja, ForrestDecor, taistelee sitoutumisensa korkealaatuisiin tuotteisiin ja nämä tuolit eivät ole poikkeus. Tuolien assemblage on helposti ymmärrettävää ja nautinto tehdä.


ForrestDecor takaa tuotteidensa laadun ja tarjoaa 12 kuukauden takuun Dresden-tuoleilleen. Voit luottaa siihen, että nämä tuolit kestävät aikaa ja säätä. Nämä tuolit ovat myös erinomainen lisä, jonka avulla pystyt suunnittelemaan ja luomaan juuri sellaisen ulkotilan kuin haluat.


Nämä tuolit ovat ihanteellisia päivittäiseen käyttöön, ja niiden klassinen musta väri sopii helposti erilaisiin ulkoasuihin. Kaksi tuolia takaavat, että sinulla on aina paikka nauttia ulkoilusta. Älä siis odota, tee ulkotilastasi entistä miellyttävämpi helpolla tavalla Dresden-tuolien avulla.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri musta
Mitat 54.5x79x53 cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 2
Kokoaminen puolittain osina
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tuoli ulkokäyttöön Dresden, 2 kpl
Arviosi