Tuoli ulkokäyttöön Mandalay

420,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Hei, tervetuloa tutustumaan ForrestDecorin Mandalay-tuoliin ulkokäyttöön. Tämä tuoli on erinomainen valinta jokaiseen ulkotilaan sen elegantin mustan värin ja mukavan kokonsa ansiosta (73x103x74 cm). Mandalay-tuoli toimitetaan osittain osina ja sen kokoaminen on yksinkertaista.


Mandalay-tuoli on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, mutta se toimii yhtä hyvin myös sisätiloissa. Voit kuvitella istuvasi tässä tuolissa, nauttien kauniista auringonpaisteesta tai viettämässä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa sisällä. Tuoli on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotta se pärjäisi suuria sääolosuhteita ja normaalia kulumista.


ForrestDecor on tuotemerkki, jonka voit luottaa tarjoavan laadukkaita ulkotilakalusteita. Mandalay-tuoli ei ole poikkeus tähän sääntöön. Tuolissa on jopa 12 kuukauden takuu, mikä antaa sinulle mielenrauhan päätöksentekoprosessissa.


Tämä on ehdottomasti hankinta, josta nautit pitkään. Mandalay-tuoli tarjoaa paljon mukavuutta ja kestävyyttä, mikä tekee siitä loistavan lisän kokoelmaasi.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri musta
Mitat 73x103x74 cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen puolittain osina
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tuoli ulkokäyttöön Mandalay
Arviosi