Ulkona oleva ruokapöytä Sydney

587,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

ForrestDecorin ulkona oleva Sydney ruokapöytä on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta ulkotilaansa. Pöydän kokonaismitat ovat 130x74x130 cm, joten se sopii hyvin monenlaisiin ulkotiloihin.


Tämä pöytä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja se on suunniteltu kestämään ulkoilman haasteet. Pöytä toimitetaan puolittain osina, joten sen kokoaminen on yksinkertaista. Sydney ruokapöytä on huolella suunniteltu ja rakennettu laadukkaiden standardien mukaan, ja siksi ForrestDecor tarjoaa sille 12 kuukauden takuun.


Sydney ruokapöytä tuo lisäarvoa ja mukavuutta ulkoilmajuhliisi. Täydellinen garden partyille, BBQ:lle tai vain rentoutumiseen ulkona. Sydney ruokapöytä on paitsi tyylikäs myös erittäin toimiva lisäys puutarhaasi tai terassillesi.


Valmistajan ForrestDecorin köynnöksen ulkopuolella oleva Sydney ruokapöytä on upea lisäys mihin tahansa ulkoilmatilaan. Älä jää paitsi tästä kauniista ja käytännöllisestä ulkona olevasta ruokapöydästä. Tilaa omasi tänään!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Pöydän mitat 130x74x130 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ulkona oleva ruokapöytä Sydney
Arviosi