Ulkona ruokailupöytä Lucenzo

1 410,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen Ulkona ruokailupöytä Lucenzo -tuotteeseemme. Tämä upea pöytä tarjoaa erinomaisen lisän ulkokalustukseesi, tarjoten täydellisen paikan nauttia ulkoilmasta ystävien ja perheen kanssa.


Pöydän mitat ovat 100x75x240 cm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa kaikille vieraille. Se on valmistettu kestävästä materiaalista ja suunniteltu kestämään niin auringonvaloa kuin tuultakin. Tämä tekee siitä erinomaisen ulkoilmaan, patioille, puutarhoihin tai jopa rannalle.


ForrestDecor, luotettava ja korkealaatuinen valmistaja, takaa tämän tuotteen kestävyyden ja korkean laadun. Saat pöydän koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta kokoamisesta.


Ja mikä parasta, tarjoamme 12 kuukauden takuun, jotta voit ostaa luottavaisin mielin tietäen, että olet tehnyt hyvän valinnan.


Ulkona ruokailupöytä Lucenzo on ajaton ja käytännöllinen lisä ulkotiloihisi. Se on varmasti keskipiste monissa muistoissa, kuten perheaterioissa, grillijuhlissa tai jopa rentoissa illoissa tähtien alla.


Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Pöydän mitat 100x75x240 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ulkona ruokailupöytä Lucenzo
Arviosi