Vaihto ja Palautus


1. Asiakkaalla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut tavaran.
hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta
* palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa!
* palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen on oltava kunnoltaan täysin vastaava kuin toimitettaessa.
* palautusoikeus ei koske erikoistuotteita, joiden mitat tai muut ominaisuudet poikkeavat normaaleista tuotestandardeista.

2. Tuotteeseen tutustuttaessa 14 päivän aikana, tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
3. Tuotetta palautettaessa tulee ottaa yhteys LuxCasa.Fi:in ennen tuotteen palauttamista. LuxCasa.Fi antaa toimintaohjeet ja tiedot palautusta varten.
4. LuxCasa.Fi ei vastaa palautuksesta joka on tehty ilman yhteydenottoa LuxCasa.Fi:in ja ilman palautusohjeita. Näin toimiessaan asiakas rikkoo sopimusehtoja, ja LuxCasa.Fi on oikeutettu lähettämään palautetut tuotteet takaisin kuluttajalle tämän kustannuksella sekä sopimusrikkoon vedoten hylätä palautusoikeuden.
5. Palauksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on LuxCasa.Fi:n palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakko- laskun maksukuitista.
6. Tuotteen tulee palautettassa olla pakattu käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa.
7. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 6. täyttyessä, 14pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
8. Asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvat rahtikulut jotka määräytyvät tuotteen painon, tilavuuden ja matkan pituuden mukaan. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta.
9. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan LuxCasa.Fi:lle virheettömän tuotteen myyntihinnan ja vahingoittuneen tuotteen tuotteen välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti.

* Verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä.