Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara

Rating:
80%
200,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara

Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat tyyliä ja toimivuutta. Tämä moderni ja elegantti setti sisältää kaiken, mitä tarvitset kauneudenhoitoon: tilavan pöydän, peilin ja mukavan jakkaran. Pöydän laatikot tarjoavat kätevää säilytystilaa meikeille, koruille ja muille tarvikkeille. Jakkara on verhoiltu pehmeällä kankaalla ja sopii hyvin pöydän väriin ja muotoiluun.


Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara on valmistettu laadukkaasta mdf-levystä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Runko on vahvistettu kalustelevyllä, joka lisää tuotteen vakautta. Väri on kaunis beige, joka luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman huoneeseen. Tuote on koottava itse, mutta se on helppoa mukana tulevien ohjeiden avulla. Valmistaja ForrestDecor takaa tuotteelle 12 kuukauden runkotakuun, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä.


Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara on loistava lisä makuuhuoneeseesi tai vaatehuoneeseesi. Se antaa sinulle oman tilan hemmotella itseäsi ja valmistautua päivään tai iltaan. Tilaa omasi nyt ja nauti uudesta kauneusasemastasi!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli moderni
Jakkara sisältyy hintaan
Ulkomitat 80x33x127cm
Materiaali mdf
Runkomateriaali mdf, kalustelevy
Väri beige
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara
Arviosi