Kulmasohva Foster kangas

Alkaen 1 999,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Kulmasohva Foster

Kulmasohva Foster on moderni ja tyylikäs valinta olohuoneeseesi. Se on valmistettu laadukkaasta kankaasta, joka on helppo pitää puhtaana ja kestää kulutusta. Runko on tehty massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka antavat sohvalle tukevuutta ja pitkäikäisyyttä. Jousitus on siksak-mallinen terästä, joka takaa mukavan istumismukavuuden ja joustavuuden.


Kulmasohva Foster on tilava ja kutsuva. Se sopii hyvin suurempiin tiloihin ja tarjoaa runsaasti istumatilaa perheelle tai vieraille. Voit valita sohvan oikea- tai vasenkätisenä, riippuen siitä, mikä sopii parhaiten huoneesi muotoon. Sohva toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta. Voit nauttia uudesta sohvastasi heti sen saatuasi.


Kulmasohva Foster on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen valmistajan toimesta. LuxCasa on tunnettu korkealaatuisista ja yksilöllisistä huonekaluistaan, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Kulmasohva Fosterilla on 12 kuukauden runkotakuu, joka kattaa mahdolliset rungon valmistusvirheet. Tämä sohva on loistava investointi kotiisi, sillä se kestää vuosia ja tuo iloa silmälle.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu, mdf
Jousitus siksak, terästä
Ulkomitat 202x345x70cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmasohva Foster kangas
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista