Kulmavuodesohva Helena kangas,keinonahka

Rating:
100%
Alkaen 1 399,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Kulmavuodesohva Helena

Kulmavuodesohva Helena on moderni ja tilava sohva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sohvan kangas ja keinonahka ovat laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka tuntuvat mukavalta ihoa vasten. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka antavat sohvalle tukevuutta ja pitkäikäisyyttä. Sohvan siksak-jousitus on terästä, joka takaa hyvän istuinmukavuuden ja joustavuuden.


Kulmavuodesohva Helena on myös käytännöllinen ja monikäyttöinen huonekalu. Sohvan selkänojat ovat säädettävissä, joten voit muuttaa sohvan ilmettä ja asentoa helposti. Sohvasta saa myös vuoteen vieraita varten tai rentoutumista varten. Sohvan alla on tilava säilytyslaatikko, jossa voit säilyttää esimerkiksi tyynyjä, peittoja tai lehtiä.


Kulmavuodesohva Helena on käsintehty EU:ssa LuxCasa-valmistajan toimesta. Sohvalle on myönnetty 24 kuukauden runkotakuu, joka kertoo sohvan korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Tilaa nyt oma kulmavuodesohva Helenasi ja nauti sen mukana tuomasta tyylistä ja mukavuudesta!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kangas, keinonahka
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Jousitus siksak, terästä
Ulkomitat 365x165cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 24kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva Helena kangas,keinonahka
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista