Kulmavuodesohva ArteVue

Alkaen 1 867,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan ArteVue kulmavuodesohvaan, joka on valmistettu taidolla ja huolella Euroopassa. Valmistajanamme toimii arvostettu LuxCasa, joka tunnetaan korkealaatuisten, pitkäikäisten ja tyylikkäiden kalusteiden suunnittelijana.


ArteVue kulmavuodesohva on tarkkaan suunniteltu ja käsin valmistettu, mikä takaa sen ainutlaatuisen laadun ja kestävyyden. Tämä kulmavuodesohva ei ole vain käytännöllinen ja mukava, vaan se myös kestää aikaa ja käyttöä uskomattoman hyvin. Lisäksi tämä huonekalu toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista kokoonpano-ohjeista.


Lisäksi meillä on ilo tarjota sinulle 12 kuukauden runkotakuu tämän kulmavuodesohvan kanssa. Olemme varmoja, että tulet pitämään ArteVue kulmavuodesohvasta, mutta jos sattuu jokin ongelma, 12 kuukauden runkotakuu auttaa sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja vaivatta.


ArteVue kulmavuodesohva on todellinen panostus kotisi ilmeeseen. Se tarjoaa mukavuutta, laadukkuutta ja tyylikkyyttä, jonka ansiosta kotisi muuntuu kutsuvammaksi ja mukavammaksi. Yhdistä tämä sohva minkä tahansa tyylinen sisustukseen, niin luot ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 347x92x202 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva ArteVue
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista