Kulmavuodesohva Carrson vuodevaatelaatikolla kangas,keinonahka

Alkaen 1 250,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Kulmavuodesohva Carrson vuodevaatelaatikolla

Kulmavuodesohva Carrson on moderni ja monikäyttöinen huonekalu, joka sopii niin olohuoneeseen kuin vierashuoneeseenkin. Carrson on valmistettu laadukkaista materiaaleista: istuin- ja selkätyynyt ovat pehmeää kangasta ja runko on kestävää keinonahkaa. Runko on lisäksi vahvistettu massiivipuulla ja kalustelevyllä, ja jousitus on teräksistä siksak-jousta. Carrson on siis mukava istua ja nukkua.


Carrsonin erikoisuus on sen vuodevaatelaatikko, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa esimerkiksi tyynyille, peitoille ja lakanalle. Vuodevaatelaatikko on helppo avata ja sulkea, ja se on integroitu sohvan runkoon niin, että se ei vie ylimääräistä tilaa. Carrson muuntuu kätevästi vuodesohvaksi, kun tarvitset lisäpaikkoja yövieraille. Vuodekoko on 140x200 cm, eli tilava kahdelle hengelle.


Carrson on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen valmistajan toimesta. LuxCasa on tunnettu korkealaatuisista ja tyylikkäistä sohvistaan, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Carrsonille myönnetään 12 kuukauden runkotakuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Carrson on toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta.


Tilaa nyt Carrson kulmavuodesohva verkkokaupastamme ja nauti sen mukavuudesta ja käytännöllisyydestä. Carrson on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen sisustukseesi sopivaksi. Carrson on sohva, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kangas, keinonahka
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Jousitus siksak, terästä
Ulkomitat 288x294x85cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva Carrson vuodevaatelaatikolla kangas,keinonahka
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista