Lastensänky patjalla Lion King valkoinen 160x80cm

290,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Lastensänky patjalla Lion King

Unelmoitko lapsellesi kuninkaallista nukkumapaikkaa? Lion King -lastensänky on täydellinen valinta! Tämä moderni ja tyylikäs sänky on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten massiivipuusta ja kalustelevystä. Sänky on vankka ja kestävä, ja sen rungossa on kauniit leijonanpää-koristeet. Sänkyyn kuuluu myös mukava patja ja sälepohja, jotka takaavat lapsellesi hyvät unet.


Lion King -lastensänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160x80 cm. Voit valita lapsellesi sopivan koon tilauksen yhteydessä. Sängyn väri on raikas valkoinen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sängyn ulkomitat ovat 164x88x63 cm riippuen valitusta koosta.


Sänky toimitetaan osina, ja se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Sängyllä on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta. Sänky on valmistettu EU:ssa LuxCasa-nimisen yrityksen toimesta, joka on tunnettu lastenhuonekalujen valmistajana.


Tilaa nyt Lion King -lastensänky patjalla ja tee lapsesi iloiseksi! Tämä sänky on kuin suoraan sadusta, ja se antaa lapsellesi mahdollisuuden kokea seikkailuja unimaailmassa. Lion King -lastensänky on loistava lahjaidea syntymäpäiville tai jouluksi. Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi, vaan tilaa heti!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Tyyli moderni
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Sälepohja sisältyy hintaan
Sängyn Koko 160x80cm
Väri valkoinen
Patja sisältyy hintaan
Sängynaluslaatikko ei sisälly hintaan
Sängynpääty sisältyy hintaan
Ulkomitat 164cmx88cmx63cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja NordNova
Valmistettu EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lastensänky patjalla Lion King valkoinen 160x80cm
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista