Seinäkello Arborique

45,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan Seinäkello Arboriqueen, kauniiseen ja käytännölliseen sisustuselementtiin, jonka valmistaja on ForrestDecor. Tämä varmasti silmään pistävä seinäkello on harmaa, neutraali väri sijoittuu helposti minkä tahansa sisustustyylin mukaan.


Kellon mitat ovat 35x35x4,5 cm, joten se on sopivan kokoinen moniin tiloihin – olipa kyseessä sitten olohuone, keittiö tai vaikkapa makuuhuone. Kello on tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön.


Seinäkello Arborique toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta. Asetat vain kellon haluamaasi paikkaan ja nautit sen tuomasta ilmeikkyydestä ja toiminnallisuudesta.


Kuten kaikki ForrestDecorin tuotteet, myös tämä seinäkello on valmistettu huolella ja korkealaatuisista materiaaleista. Tuotteella on myös 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen.


Seinäkello Arborique on täydellinen lisä kotiisi, joka yhdistää toiminnallisuuden ja muotoilun saumattomasti. Valitse Arborique ja tuo kotiisi ajatonta tyyliä.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri harmaa
Mitat 35x35x4,5 cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seinäkello Arborique
Arviosi