Seinäkello Barrie valkoinen 37.5x78.5cm

-48%
Tarjoushinta 114,00 € Normaali hinta 220,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Seinäkello Barrie
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 114,00 €

Seinäkello Barrie on tyylikäs ja moderni lisä kotisi sisustukseen. Tämä seinäkello on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta muovista, joka on helppo puhdistaa ja hoitaa. Seinäkello Barrien väri on raikas valkoinen, joka sopii monenlaiseen tilaan ja tyyliin. Seinäkello Barrien mitat ovat 37.5x78.5cm, joten se on näyttävä ja selkeälukuinen kello seinälläsi.


Seinäkello Barrie on tarkoitettu sisäkäyttöön, esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Se näyttää ajan tarkasti ja luotettavasti, ja sen käyntiääni on hiljainen ja miellyttävä. Seinäkello Barrie on valmistettu ForrestDecor-nimisellä yrityksellä, joka on tunnettu korkealaatuisista ja kauniista seinäkelloistaan. Seinäkello Barriella on 12kk takuu, joten voit olla varma sen toimivuudesta ja kestävyydestä.


Tilaa nyt seinäkello Barrie verkkokaupastamme ja nauti sen tuomasta ilosta ja tunnelmasta kotisi seinällä. Seinäkello Barrie on loistava lahjaidea myös ystävälle tai perheenjäsenelle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja laatua. Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi, vaan hanki seinäkello Barrie jo tänään!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali muovi
Väri valkoinen
Mitat 37.5x78.5cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seinäkello Barrie valkoinen 37.5x78.5cm
Arviosi