Seinäkello Birkin kulta 34x72cm

-47%
Tarjoushinta 55,00 € Normaali hinta 104,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
Seinäkello Birkin
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 55,00 €

Kaipaatko kotiisi tyylikästä ja näyttävää seinäkelloa? Seinäkello Birkin on loistava valinta sinulle, joka arvostat laadukasta ja kaunista designia. Seinäkello Birkin on valmistettu lasista, metallista ja muovista, ja sen väri on kulta. Kellon mitat ovat 34x72 cm, ja se sopii sisäkäyttöön. Kellon valmistaja on ForrestDecor, joka on tunnettu korkealaatuisista ja kestävistä tuotteistaan. Seinäkello Birkinille myönnetään 12 kuukauden takuu.


Seinäkello Birkin on helppo ripustaa seinälle, ja se toimii yhdellä AA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen). Kello näyttää ajan selkeästi ja tarkasti, ja sen viisarit ovat hiljaiset. Kello on myös koristeellinen elementti, joka luo kodikasta tunnelmaa ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Seinäkello Birkin on ihanteellinen lahjaidea esimerkiksi syntymäpäivänä tai hääpäivänä.


Tilaa seinäkello Birkin nyt ja nauti sen tuomasta ilosta ja hyödystä. Tämä kello on varmasti katseenvangitsija, joka herättää ihastusta ja kehuja. Seinäkello Birkin on saatavilla rajoitetun ajan erikoishintaan, joten älä aikaile vaan toimi heti!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Materiaali lasi, metalli, muovi
Väri kulta
Mitat 34x72cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seinäkello Birkin kulta 34x72cm
Arviosi