Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Boston

Rating:
96%
SKU
boston1
-8%
Alkaen 459,00 € Normaali hinta 500,00 €
Toimitusaika 1-2 viikkoa
Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Boston

Boston 3-in-1 vaunut ovat erittäin vahvat ja kevytrunkoiset ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Boston:ssä on kääntyvät etupyörät ja neljät iskunvaimentimet. Jouset tekevät vaunujen työntämisestä sujuvaa vanhemmille ja vauvan on mukava olla vaunuissa. Boston:ssä on jarrut kaikissa neljässä pyörässä. Selkänoja on säädettävissä neljään eri asentoon, jonka avulla vauva voidaan sijoittaa haluttuun asentoon. Myös jalkatuki on säädettävissä viiteen eri asentoon ja sen koteloitu PVC-kalvo pitää tuen puhtaana. Vaunuissa on turvavyöt ja ne ovat säädettävissä viiteen eri kohtaan.

Vaunun koppa

Lastenvaunuja voi käyttää vaunun kopan kanssa jo heti lapsen syntymästä lähtien. Koppa on pehmustettu mukavasti, eikä aurinkokaan häikäise, sillä säädettävä kuomu suojaa lapsen silmiä auringolta. Kopassa on suuren kuomun lisäksi jalkasuojus, joka lämmittää pienokaista.

Vaunujen kankaat on helppo pyyhkiä puhtaaksi, mikäli vahinkoja sattuu. Vaunut sopivat erityisesti Suomen sääoloihin, sillä kankaat hylkivät sekä vettä että likaa. Mukaan tulee sadesuoja, joka suojaa vaunuja niin vesi- kuin lumisateelta.

Turvakaukalo

Turvakaukalo ei tule automaattisesti tilaukseen, vaan sen voi valita kohdasta "Valitse lisäosat".

Turvakaukaloa voi käyttää lapsen syntymästä lähtien ja siinä on 3-piste turvavyö. Turvakaukalon voi kiinnittää helposti runkoon mukana tulevilla adaptereilla. Kiinnittäminen onnistuu lapsen nukkuessa, sillä lasta ei tarvitse erikseen nostaa pois turvakaukalosta.

Boston yhdistelmävaunut ovat TÜV:n hyväksymät ja saaneet EN 1888:2012 sertifikaatin. Turvakaukalolla on ECE R44/04 sertifikaatti.

 

Paino: 8.5 kg

Säädettävä päällystetty työntökahva, korkeus maasta: 70-120 cm

Vaunukopan mität(sisä): 77x37x59 cm

Turvaistuimen paino: 2.9 kg

Turvaistuimen mität: 71x44x47 cm

Valmistettu: EU:ssa 

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Takuu 24kk runkotakuu
Valmistaja ElmaPram
Valmistettu EU:ssa
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista