Yöpöytä Apertio

75,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tyylikäs ja käytännöllinen, Yöpöytä Apertio on täydellinen lisä makuuhuoneeseesi. Sen valmistajana toimii ForrestDecor, joka takaa korkealaatuisen viimeistelyn, minkä vuoksi tuote on niin suosittu asiakkaidemme keskuudessa.


Yöpöytä Apertio on sävyltään raikkaan valkoinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan moniin erilaisiin sisustusmalleihin. Se on monipuolinen ja kotiutuu useimpiin tiloihin – olipa värityksesi millainen tahansa.


Ulkomitoiltaan pienikokoinen Apertio Yöpöytä, jonka mitat ovat 30x40x30 cm, on loistava valinta pienempiinkin tiloihin. Sen kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen myös ahtaisiin paikkoihin ja se on helppo asentaa, sillä se toimitetaan puolittain valmiiksi kasattuna.


Tämä yöpöytä ei tarjoa ainoastaan tyylikkyyttä, vaan myös erinomaista laatua. ForrestDecor tarjoaa tähän tuotteeseen 12 kuukauden takuun, joka kattaa mahdolliset valmistusviat.


Yöpöytä Apertio on valmistettu ajatellen sinua ja makuuhuoneesi tarpeita. Se on sekä käytännöllinen että elegantti, täydellinen yhdistelmä makuuhuonetta varten.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri valkoinen
Ulkomitat 30x40x30 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yöpöytä Apertio
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista