Yöpöytä AristoCarve

70,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan Yöpöytä AristoCarve-malliin, joka tuo eleganttia tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä kotiisi. Tarjoamme sinulle ForrestDecorin laadukkaan ja huolellisesti suunnitellun huonekalun, joka on tarkoitettu erityisesti sisäkäyttöön.


Yöpöydän värinä on syvän ja mystisen musta, joka sopii saumattomasti yhteen monenlaisten sisustustyylien kanssa. Tämä väri luo vahvan kontrastin valkoisen petivaatteen kanssa ja luo huoneeseen tyylikkään ja kutsuvan tunnelman.


AristoCarve yöpöytä on myös ihanteellisen kokoinen. Sen mitat ovat 45x45x45 cm, mikä tekee siitä kompaktin, mutta samalla riittävän tilavan erilaisten yöpöytätarpeiden säilyttämiseen. Voit pitää siinä esimerkiksi kirjoja, puhelinta, herätyskelloa tai vaikkapa voidepurkin.


Kokoaminen on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja pöytä toimitetaan puolittain osina. Tämä mahdollistaa sen, että pöydän kokoaminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä vaadi suurta määrää työkaluja tai erityistä asiantuntemusta.


Lopuksi, me ForrestDecorilla olemme ylpeitä tarjoamastamme laadusta, joten annamme Yöpöytä AristoCarve -mallille 12 kuukauden takuun. Haluamme, että voit luottaa ostokseesi ja nauttia uudesta yöpöydästäsi huoletta pitkään.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri musta
Mitat 45x45x45 cm
Tarkoitettu sisäkäyttöön
Kokoaminen puolittain osina
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yöpöytä AristoCarve
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista