Yöpöytä Mendona

75,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Hanki uusi suosikkisi ForrestDecorin elegantilla ja toimivalla Yöpöytä Mendonalla. Sen väri on syvä ja arvokas musta, mikä sopii lähes mihin tahansa sisustusväriin.


Mendonan yöpöydän mitat ovat 30x40x30 cm, joten se on ihanteellisenkokoinen pieniin tai ahtaisiin tiloihin. Tämä yöpöytä mahtuu hienosti makuuhuoneeseesi tarjoamatta liian suurta tai ylimitoitettua ilmettä.


Yöpöydän kokoaminen on helppoa, koska se toimitetaan puolittain osina. Tämä tarkoittaa, että saat kokoamisesta aimo annoksen tyydytystä, mutta sinun ei tarvitse viettää koko päivää kasaamisessa. Tämä on hyvä kompromissi sinulle, joka haluat pientä haastetta, mutta et liikaa vaivaa.


ForrestDecor on niin varma tuotteensa laadusta, että antaa Yöpöytä Mendonalle 12 kuukauden takuun. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, koska tiedät että olet tehnyt hyvän ostoksen.


ForrestDecor on tunnustettu valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia, kestäviä ja yksilöllisiä huonekaluja. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja tyylikkyydestään, minkä ansiosta voit luottaa siihen että Yöpöytä Mendona tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri musta
Ulkomitat 30x40x30 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yöpöytä Mendona
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista