Yöpöytä Versatta

120,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tapahtuu taikuutta Yöpöytä Versatta -tuotteelta, ForrestDecorin luomukselta. Tämän elegantin ja minimalistisen yöpöydän värivaihtoehto on aina ajaton valkoinen, joka sopeutuu helposti huoneen sisustukseen. Tyylikkyyden lisäksi tämä Versatta yöpöytä on käytännöllinen, johtuen sen mitoista, joiden avulla sen sijoittaminen on tehty helpoksi. Ulkomitat ovat 40x53x37 cm, mikä tekee siitä tilaa säästävän lisän jokaiseen makuuhuoneeseen.


Yöpöytä Versattan osalta ei tarvitse murehtia sen kasaamisesta, sillä se on valmisteltu siten, että se tulee puolittain osina. Toimitus sisältää selkeät ohjeet tuotteen loppukokoamiselle, mikä helpottaa käyttövalmiiksi saattamista.


ForrestDecor on tunnettu sen laadukkaista ja kestävistä tuotteista, ja Yöpöytä Versatta ei ole poikkeus sääntöön. Tämä yöpöytä tulee 12kk takuulla, joka takaa korkean laadun ja kestävyyden.


Tee makuuhuoneestasi vielä houkuttelevampi lisäämällä Yöpöytä Versatta kokonaisuuteen. Sen elegantti ulkonäkö, käytännöllisyys ja ForrestDecorin uskomaton laatu tekevät siitä loistavan lisän mihin tahansa kotiin.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri valkoinen
Ulkomitat 40x53x37 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yöpöytä Versatta
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista