Jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Harriet 160-180 kangas

SKU
ELTPBALVIN
Alkaen 1 240,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Jenkkisänkypaketti vuodevaatelaatikolla Harriet 160-180

Nauti mukavasta ja laadukkaasta unesta tässä klassisessa jenkkisängyssä, joka on valmistettu kestävistä ja tyylikkäistä materiaaleista. Sänky on käsintehty EU:ssa ja siinä on massiivipuinen ja kalustelevyinen runko, joka takaa tukevuuden ja pitkäikäisyyden. Sängyn kangasverhoilu on pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten, ja se on saatavilla useissa eri väreissä sopimaan sisustukseesi.


Sänkyyn kuuluu myös laadukas patja, joka mukautuu kehosi muotoihin ja tarjoaa optimaalisen tuen selälle ja niskalle. Patja on päällystetty samalla kankaalla kuin sänky, mikä luo yhtenäisen ja harmonisen ilmeen. Patjan alla on sälepohja, joka parantaa ilmanvaihtoa ja lisää mukavuutta.


Sängyn alaosassa on käytännöllinen vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää ylimääräisiä tyynyjä, peittoja tai muita tekstiilejä. Laatikko liukuu helposti esiin ja sisään sängyn alla olevilla pyörillä. Näin säästät tilaa ja pidät makuuhuoneesi siistinä.


Sänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160x200 cm tai 180x200 cm. Voit valita itsellesi sopivan koon tilauksen yhteydessä. Sänky toimitetaan koottuna, joten sinun tarvitsee vain asettaa se paikalleen ja nauttia unelmiesi sängystä. Sängyllä on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta.


Tilaa nyt tämä upea jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Harriet 160-180 ja tee makuuhuoneestasi viihtyisä ja tyylikäs!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Tyyli klassinen
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Sälepohja sisältyy hintaan
Sängyn Koko 160x200cm, 180x200cm
Patja sisältyy hintaan
Sängynaluslaatikko sisältyy hintaan
Ulkomitat 208x163x116cm
208x183x116cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja LuxCasa
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Harriet 160-180 kangas
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista