Kulmavuodesohva Belmonte

Alkaen 870,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Kulmavuodesohva Belmonte on harkiten suunniteltu, tyylikäs ja ennen kaikkea mukava ratkaisu jokaiseen tilaan. Sen on valmistanut LuxCasa, jonka käsityöläiset ovat käsin valmistaneet sen EU:ssa korkeimpien standardien mukaan. Tämä sohva on enemmän kuin vain paikka istua - se on tilaa säästävä, toimiva ja estetiikkaa parantava elementti.


Tämän Belmonten runsas materiaalin laatu ja huipputason viimeistely takaa pitkän iän ja kestävyyden intensiivisessä käytössä. Belmonte sisältää myös 12 kuukauden runkotakuun, mikä vahvistaa sen jatkuvaa kestävyyttä ja luotettavuutta.


Kulmavuodesohvan design on tyylikäs ja sopii hyvin moneen sisustukseen. Se toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia sohvan kokoamisesta. Belmonte-sohva sopii erinomaisesti sekä viihtyisään olohuoneeseen että rentouttavaan makuuhuoneeseen.


Valitse Belmonte kulmavuodesohva, jos arvostat tyylikkyyttä, mukavuutta ja laatua yhdessä paketissa. LuxuryCasan kanssa tiedät voivasi luottaa sohvan pitkäikäisyyteen ja kestävyyteen.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 275x85x58 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva Belmonte
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista