Kulmavuodesohva CasaChic

Alkaen 710,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan Kulmavuodesohva CasaChiciin, joka on LuxCasa-valmistajan käsintehdyin mestariteos. Tämä sohva ei ole ainoastaan huipputyylikäs lisä sisustukseesi, vaan sen muuntautumiskyky tarjoaa myös enemmän toiminnallisuutta kodissasi.


CasaChic-kulmasohva on valmistettu EU:ssa erityisellä huolella ja taidolla, mikä näkyy sen jokaisessa yksityiskohdassa. Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle ylenpalttista mukavuutta, samalla kun sen kaunis design tekee siitä upeat ilmeet huoneeseesi.


CasaChicin ainutlaatuinen ominaisuus on sen vuodesohvatoiminto. Jos tarvitset lisää nukkumapaikkoja, ei ole ongelmia. Tämä kulmavuodesohva muuttuu hetkessä mukavaksi vuoteeksi, joka tarjoaa miellyttävän nukkumispaikan yllättäville vieraille tai rentouttaville viikonloppuiltapäiville.


Toimitamme tämän upean sohvan sinulle koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista ohjeista tai puuttuvista ruuveista. Voit istahtaa ja nauttia uudesta Kulmavuodesohva CasaChicista heti sen saavuttua kotiisi.


Kulmavuodesohva CasaChic on myös turvallinen valinta. LuxCasa tarjoaa 12 kuukauden runkotakuun, joten voit olla varma siitä, että olet tehnyt viisaan päätöksen ja valinnut sohvan, joka kestää aikaa.


Entä jos CasaChicistä tulee uusi suosikkilisäsi kodissasi? Tutustu tähän upeaan kulmavuodesohvaan ja anna sen tuoda ripaus ylellisyyttä ja toimivuutta kotiisi.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 237x90x57 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva CasaChic
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista