Kulmavuodesohva Celio

SKU
KNX_TRAIN1
Alkaen 975,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan LuxCasa-valmistajan ainutlaatuiseen tuotteeseen: Kulmavuodesohva Celio. Modernin tyylinen sohva on erinomainen lisä jokaiseen olohuoneeseen tai vierashuoneeseen tarjoten samalla toiminnallisuutta ja mukavuutta.


Sohva on käsintehty EU:ssa, minkä kautta taataan tuotteen korkea laatu ja kestävyys. Sen runko on valmistettu kalustelevystä, joka on tunnettu erinomaisesta kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Kangasmateriaali tarjoaa miellyttävän ja mukavan istuinpinnan.


Kulmavuodesohva Celiolla on ulkomitat 222x70cm, joten se sopii erinomaisesti sekä pieneen että suureen tilaan. Tämä sohva on pakollinen hankinta jokaiseen kotiin, joka arvostaa tyylikkyyttä, mukavuutta ja toiminnallisuutta.


Tuote on koottava, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kokemukselliseen asennusprosessiin. Lisäksi sohvalla on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit luottaa tuotteen laatuun ja kestävyyteen.


Väriä ei ole määritetty, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita itsellesi sopivimman kangaspäällisen, joka sopii parhaiten kodin muihin sisustuselementteihin.


Valitsemalla Kulmavuodesohva Celion, sinulla on mahdollisuus yhdistää tyyli ja mukavuus ainutlaatuisella ja modernilla tavalla.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kangas
Runkomateriaali kalustelevy
Ulkomitat 222x70cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva Celio
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista