Kulmavuodesohva Gagliardo

Alkaen 1 777,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan meidän Kulmavuodesohva Gagliardoon. Tämä kulmavuodesohva tuo eleganssia ja mukavuutta kotiisi. LuxCasa on suunnitellut tämän sohvan mukavasti, jotta voit nauttia sen tuomasta loistosta jokapäiväisessä käytössä.


Vuodesohvamme on käsintehty EU: ssa, mikä antaa sen laadulle aivan uuden tason. Tämä sohva on valmistettu maailmanluokan käsityöläisiltä, jotka asettavat tuotteeseemme aikaa ja vaivaa taatakseen sen laadun ja kestävyyden. Tuotamme laadukkaita huonekaluja, joista jokainen on valmistettu käsityönä ja huolella.


Kokoamisesta ei tarvitse huolehtia, sillä toimitamme Kulmavuodesohva Gagliardon valmiiksi koottuna. Voit siis alkaa nauttimaan uudesta sohvastasi heti sen saapuessa. Lisäksi tarjoamme 12 kuukauden takuun sohvan rungolle, antaen sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että olemme valmiita tukemaan tuotteitamme.


Kutsummekin sinut nauttimaan Kulmavuodesohva Gagliardon tarjoamasta mukavuudesta ja eleganssista. Tämä sohva tuo kotiisi sekä tyyliä että toiminnallisuutta.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Ulkomitat 306x100x165 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva Gagliardo
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista