Kulmavuodesohva LuceSplendida

Alkaen 2 130,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan LuceSplendida kulmavuodesohvaan, jonka tuottaa tunnettu valmistaja LuxCasa. Tämä sohva tuo mukavuutta ja tyylikkyyttä kotisi sisustukseen.


Sohva on käsintehty EU:ssa, josta löytyy laadukkaiden kotikäyttötuotteiden parhaat valmistajat. Käsintekemisprosessi takaa jokaisen sohvan yksityiskohdalle huomiota ja huolellisuutta, joka erottaa LuceSplendida sohvan massatuotetuista malleista.


LuceSplendida kulmavuodesohva on varustettu 12 kuukauden runkotakuulla, joka osoittaa valmistajan luottamuksen tuotteen kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Nämä elementit tekevät LuceSplendidan kulmavuodesohvasta luotettavan ja kauan kestävän vaihtoehdon.


Voimme ylpeänä ilmoittaa, että LuceSplendida kulmavuodesohva toimitetaan koottuna. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse viettää aikaa monimutkaisissa kokoamisprosesseissa, vaan voit aloittaa sohvan nauttimisen heti kotiin saavuttuaan.


Ole hyvä ja harkitse tätä mukavaa ja kaunista LuceSplendida kulmavuodesohvaa - se voi olla paras lisä kotisi sisustukselle.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Ulkomitat 350x107x205 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva LuceSplendida
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista