Kulmavuodesohva Massiccia

Alkaen 1 355,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan LuxCasa valmistamaan laadukkaaseen kulmavuodesohvaan Massicciaan. Tämä sohva kruunaa minkä tahansa huoneen tyylikkyydellään ja mukavuudellaan.


Massiccia sohva on valmistettu huolella käsityönä EU:ssa, mikä takaa sen korkean laadun ja pitkän käyttöiän. Sen tyylikkyys ja käytännöllisyys näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa, täydentäen kotisi sisustusta ja tarjoten samalla ihanteellisen paikan rentoutumiselle.


Sohva toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun tarvitsee vain sijoittaa se haluamaasi paikkaan ja nauttia sen tarjoamasta comfortista. Massiccia kulmavuodesohva on paitsi tyylikäs, myös erittäin käytännöllinen, tarjoten tilaa yövieraille tai mahdollisuuden rentouttavaan lepotuokioon.


LuxCasa tarjoaa kaikille tuotteilleen 12 kuukauden runkotakuun, joten voit olla varma, että Massiccia kulmavuodesohva tulee palvelemaan sinua vuosia. Laadukas valmistus ja tarkasti valitut materiaalit takaavat sohvan pitkäikäisyyden ja toimivuuden.


Luo unelmiesi koti Massiccia kulmavuodesohvalla. Se on täydellinen lisä niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen, tarjoten mukavuutta ja tyylikkyyttä jokaiseen kotiin. Valitse Massiccia kulmavuodesohva ja nauti kotisi uudesta ilmeestä.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 225x105x160 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulmavuodesohva Massiccia
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista