Premium Lux Divaanisohva Serenite

SKU
LXNSF18
749,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa

LuxCasa:n valmistama Premium Lux Divaanisohva Serenite on laatutietoisen sisustajan unelma. Moderni tyyli yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin tekee tästä sohvasta kestävän ja silmää miellyttävän lisän kotisi sisustukseen.


Sohvan ulkomitat ovat 220x105x90 cm, joten se tarjoaa runsaasti istumatilaa. Divaaniosa lisää mukavuutta, ja sen avulla voit kääntyä kohti televisiota tai rentoutua pitkän päivän jälkeen.


Divvansohva Sereniten runkomateriaalina on käytetty laadukasta massiivipuuta ja mdf-levyä. Materiaalit takaavat sohvan pitkän iän ja kestävyyden.


Sohvan istuinmukavuutta parantaa siksak-jousitus, joka on tehty kestävästä teräksestä. Tämä yhdistelmä takaa nautinnollisen istuma-asennon ja sohvan pitkäikäisyyden.


Sereniten tyylikäs musta-harmaa väri sopii erinomaisesti yhteen monenlaisen sisustuksen kanssa. Kangaspäällinen on elegantti ja kestävä, tarjoten samalla miellyttävän tuntuman.


Premium Lux -sohva toimitetaan valmiiksi koottuna. Näin säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun tarvitsee vain sijoittaa sohva haluamaasi paikkaan.


Saat valmistajan myöntämän 12 kuukauden takuun, joka korostaa tuotteen laatua ja kestävyyttä. Premium Lux Divaanisohva Serenite on investointi täydelliseen kotiin.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu, mdf
Jousitus siksak, terästä
Väri musta-harmaa
Ulkomitat 220x105x90 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Premium Lux Divaanisohva Serenite
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista