Premium Lux Kulmasohva Artisanale

SKU
LXNSF4
2 099,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa

Täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja mukavuutta, Premium Lux Kulmasohva Artisanale on moderni ja ajaton kaluste jokaiseen tilaan. Tämä sohva on valmistettu laadukkaista materiaaleista - sen runko on yhdistelmä massiivipuuta ja MDF:ää, jotta saat kestävän ja pitkäikäisen kalusteen.


Kulmasohvan istuinmukavuuden takaa teräksinen, siksak-jousitus, mikä tekee siitä miellyttävän paikan levätä ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Kaunis harmaa kangaspäällinen lisää sohvan houkuttelevuutta ja modernia ilmettä, ja se sopeutuu sulavasti mihin tahansa sisustukseen.


Premium Lux Kulmasohva Artisanale on suuri kulmasohva, jonka mitat ovat 410x160x65 cm, ja sen tarkkaan harkittu muotoilu maksimoi istuintilaa. Parasta tässä on, että sohva toimitetaan jo valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen kokoamisesta itse.


Tämä tuote on valmistettu LuxCasa-valmistajalta, joka tunnetaan korkealaatuisten huonekalujensa ansiosta. Lisäksi tarjoamme 12 kuukauden takuun, joten voit olla varma tuotteen kestävyydestä ja laadusta.


Premium Lux Kulmasohva Artisanale on ehdoton hankinta mihin tahansa moderniin kotiin tai tilaan, jossa arvostetaan mukavuutta, tyylikkyyttä ja laatua.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu, mdf
Jousitus siksak, terästä
Väri harmaa
Ulkomitat 410x160x65 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Premium Lux Kulmasohva Artisanale
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista