Sohva SereniTree

1 507,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

SereniTree-sohva, joka on tuotettu tunnetun valmistajan LuxCasan toimesta, tarjoaa sinulle laadukkaan ja tyylikkään vaihtoehdon oleskelutilaasi. Tämän huomattavan suuren sohvan ulkomitat ovat 95/163x290x90cm, joten se sopii mainiosti suurempiinkin tiloihin. Sohvan päällinen on kankaasta, joka on sekä mukavaa että kestävää.


Väriksi on valittu ajattoman tyylikäs harmaa, joten sohva sointuu saumattomasti minkä tahansa huoneen värisävyyn ja sisustukseen. Pehmeä ja mukava kangaspäällinen on myös helppo pitää puhtaana ja raikkaana, joten sohva säilyttää uudenveroisuutensa pitkään.


Koottava tuote tulee selkeiden ohjeiden kanssa, jotka helpottavat kokoamisprosessia. Kun työ on valmis, voit ylpeästi ihailla uutta keskipistettäsi ja nauttia leppoisasta rentoutumisesta sohvallasi. Tässä sohvassa yhdistyvät käytännöllisyys, mukavuus ja tyyli.


Tuotteella on myös 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja laatuun. SereniTree-sohva on täydellinen lisäys kotiisi tarjoten mukavuutta ja tyyliä jokaiseen päivään.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu
Väri harmaa
Ulkomitat 95/163x290x90cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sohva SereniTree
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista