TV-taso Exquisito

212,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan TV-taso Exquisitoon, joka on valmistettu korkealaatuisilla standardeilla täällä EU:ssa. Tämä tyylikäs ja moderni TV-taso on pääsääntöisesti musta, tuoden hienostuneen ja ajattoman ulottuvuuden olohuoneeseesi.


Tason ulkomitat ovat 140x50x35 cm, mikä mahdollistaa monenlaisten televisioiden asettamisen järkevästi ja turvallisesti tasolle. Lisäksi sen laajalla pinnalla on runsaasti tilaa majoittaa muita laitteita ja tarvikkeita, kuten kaukosäätimiä, DVD-soittimia ja pelikonsoleita.


Säilytä TV-taso Exquisito mielessäsi, kun etsit tapaa päivittää olohuoneesi tyylin eleganssilla ja yksinkertaisuudella. Tämä upea TV-taso on valmistettu suositulta LuxCasa-valmistajalta, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä.


Tuote on koottava, mutta prosessi on suoraviivainen ja helppo seurata. Se on investointi, joka palvelee sinua uskollisesti kodissasi seuraavan 12 kuukauden ajan takuunsa ansiosta.


Huomaa, että valaistus ei sisälly hintaan. Valitse kuitenkin haluamasi valaistus ja luo juuri sellainen tunnelma kuin haluat - tavallinen, lämmin tai dramaattinen!

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri musta
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 140x50x35 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Exquisito
Arviosi