TV-taso Aestheto

118,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

ForrestDecorin valmistama TV-taso Aestheto tarjoaa loistavan yhdistelmän tyyliä ja käytännöllisyyttä. Sen ulkomitat ovat 176 cm pituudeltaan, 28 cm syvyydeltään ja 40 cm korkeudeltaan, mikä tekee siitä tilavan, mutta samalla kompaktin valinnan olohuoneeseen tai muihin tiloihin, joissa tarvitset tehokasta säilytystilaa


Tämä TV-taso toimitetaan puolittain osina, joten voit nauttia pienestä DIY-projektista samalla, kun mukautat sitä vastaamaan tarkkoja tarpeitasi ja toiveitasi. Kun olet valmis, sinulla on paitsi hyödyllinen huonekalu myös henkilökohtainen saavutus, josta voit olla ylpeä.


Aestheto-TV-taso on varustettu 12 kuukauden takuulla, joten voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteen, joka on valmistettu kestämään säännöllistä käyttöä. ForrestDecor on ylpeä luotettavuudesta ja kestävyydestä, joten voit luottaa siihen, että Aestheto-TV-taso täyttää odotuksesi.


Älä missaa tilaisuutta tuoda tämä tyylikäs ja toiminnallinen huonekalu kotiisi. Aseta se olohuoneen keskipisteeksi tai käytä sitä taustana muiden sisustuselementtien kanssa. Joka tapauksessa, Aestheto-TV-taso tuo uuden ulottuvuuden tilaasi!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 176x28x40 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Aestheto
Arviosi