TV-taso Aragon

118,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Kodikkaaseen ja moderniin sisustukseen sopiva TV-taso Aragon on ForrestDecorin suunnittelema ja valmistama. Tämä TV-taso tuo lisätilaa ja järjestystä olohuoneeseesi. Sen mitat ovat 176x28x40 cm, jolloin se sopii erinomaisesti myös pieneen tilaan.


Tammisen oloinen design ja huolellisesti viimeistelty pintakäsittely luovat elävän ja lämpimän vaikutelman. Se sopii täydellisesti moderniin kotiin, jossa arvostetaan viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä. Tasolla on tilaa sekä televisiolle että muille elektroniikkalaitteille.


TV-taso Aragon toimitetaan osittain koottuna, joten helppous ja mukavuus ovat taattuja. Tuotteen kokoaminen on nopeaa ja helppoa, ja se tarjoaa samalla mahdollisuuden mukauttaa tuotetta oman makusi mukaan.


ForrestDecor tarjoaa TV-taso Aragonille 12 kuukauden takuun. Tämä takaa, että saat korkealaatuisen ja kestävän tuotteen, joka palvelee sinua uskollisesti pitkään.


Valitse TV-taso Aragon, jos arvostat tyylikkyyttä, laadukkaita materiaaleja ja hyvää suunnittelua. Tämä tuote on varma valinta, joka kestää käytössä vuosien ajan.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 176x28x40 cm
Kokoaminen puolittain osina
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Aragon
Arviosi