TV-taso Lumineo

134,13 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Lumineo TV-taso tuo kotiisi tyylikkään, minimalistisen tunnelman, mikä on valmistettu korkealaatuisesta, mustasta materiaalista. Tämä tuote on LuxCasa-valmistaja, jolla on maine luoda huipputason kalusteita, ja se onkin valmistettu Euroopan unionissa. Siinä on tasapainoinen yhdistelmä kauneutta ja käytännöllisyyttä.


Tuotteen ulkomitat ovat 140x30,5x36 cm, joten se on riittävän tilava ja sopii täydellisesti suurempienkin televisionäyttöjen alustaksi. Musta väri luo nykyaikaisen ilmeen samalla kun se tuo mukanaan muuntautumisen magian, jotta voit sovittaa sen helposti olemassa olevaan sisustukseesi.


Huomioi, että valaistus ei sisälly hintaan. Valaistuksen avulla voit kuitenkin korostaa tasoja tai luoda miellyttävä tunnelmavalaistus kotiisi. Vaikka kokoaminen on tarpeen, tuotteen laadukkuus ja lopullinen ulkonäkö palkitsee vaivannäön.


Kaiken kaikkiaan, Lumineo TV-taso on erinomainen lisä nykyaikaiseen kotiin, joka kaipaa jotain erityistä. Tämän lisäksi, se tulee 12 kuukauden takuulla, joka antaa sinulle tarvittavan mielenrauhan.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri musta
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 140x30,5x36 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Lumineo
Arviosi